Morsbaby.net

Siden er startet og drives af:

Helle Hirshals: 39 år. Mor til Juliane på 13 år, Mads-Emil på 10 år, Gustav på 8 år, Johanne Katrine på 7 år, Tilde-Marie på 3 år og baby Alfred.HelleHirshals311

Jeg vil lave et web-side forum, som omhandler selve moderskabet og alle de tanker (bekymringer) vi gør os, både mens vi er gravide, men også efter baby er født. Desuden fylder MAD en del på morsbaby da jeg mener madlavning er en stor del af det, at være mor for sine børn. De unger skal  have noget ordentlig at spise, det er vores pligt at fylde dem med alt godt og for øvrigt tager vi vist heller ikke skade af det selv. På morsbaby tager jeg udgangspunkt i LCHF madkulturen.

Min målgruppe er piger som prøver at blive gravide, gravide og selvfølgelig mødre til børn mellem 0-3 år. Siden er især god, hvis du er lidt usikker på alle de nye ting et moderskab indebærer.

Kontakt mig gerne  med ris eller ros.

Vi hører meget gerne Din historie eller Din mening ang. samtlige emner på MorsBaby.net

Vi glæder os til dit brev, skriv til:post@morsbaby.net

Kærlig hilsen

MOR Helle

Informationen på denne webside er fortrinsvis udsprunget af personlige erfaringer og mange års interesse for alle sidens emner. Det er ikke en erstatning af lægens råd og vejledning. Informationerne på siden skal ikke bruges til at diagnosticere eller behandle helbredsproblemer uden først at konsultere en læge.

Her er så et billede af min lille baby, sidste i flokken, Alfred.

DSC_0053 (2)

 

2 thoughts on “Morsbaby.net

  1. Hej.

    Hvor jeg kan hente ambolt gratis på din hjemmeside?
    Jeg fik oplysninger fra din støtte. Ambolt er det bedste program til captcha-løsning, men jeg skal bruge den seneste version.

    Tak.

  2. Your staff members are extremely well-experienced plus they deliver alevel of energy that’s hard to gain elsewhere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.