Smuk mor

smukmor231

Smuk mor

Siden hvor vi mødre skal udveksle skønhedstips og gode råd om sundhed og velvære.- Nok fylder moderskabet, men vi vil også se godt ud. Vi vil være lækre og føle os lækre.  Siden her skal rumme en masse inspiration, den er under udarbejdelse og send gerne dit bedste skønhedstips os.
Arne Astrup lover faste bryster med chokolade

Chokolade er særdeles sundt og minder om en grøntsag, siger Arne Astrup, der på Institut for Human Ernæring forsøger at kortlægge den brune lækkerbiskens egenskaber. Den kan eksempelvis være slankende.

Et længere liv, en slankere talje, fastere bryster og øget sexlyst. Det kan man få ved at spise mørk chokolade

Det er ingen ringere end professor Arne Astrup, leder af Institut for Human Ernæring ved Københavns Universitet, der står bag påstanden. Sammen med kollegerne på instituttet kortlægger han chokoladens gavnlige virkning – blandt andet dens slankende egenskaber!

»I øjeblikket vælter det ind med solide studier, der viser, at chokolade er særdeles sundt. Ja, nærmest en grøntsag forklædt som slik,« siger Arne Astrup til fpn.dk.

Sexlysten øges med kakao

Det er først og fremmest chokoladens indhold af polyfenoler, som har en biologisk gavnlig virkning på kroppens celler. Præcis hvordan de virker, ved man endnu ikke, men de er kendt for at nedsætte forekomsten af hjertekarsygdomme og åreforkalkning.

Dertil kommer, at chokoladen også kan øge kvinders sexlyst, fastslår professoren, som ikke afviser, at det samme er tilfældet for mænd.

»Heller ikke her ved vi præcis, hvorfor chokolade får sexlysten til at stige, men det handler formentlig om, at der er stoffer, som øger blodgennemstrømningen i kønsorganer og i dele af hjernen.«

Arne Astrup understreger, at de gavnlige stoffer findes i kakaosmøret, og derfor er det ikke al chokolade, som er godt.

Fastere bryster med mørk chokolade

Den mørke chokolade indeholder mest af det rene kakaosmør og er kun tilsat begrænsede mængder sukker. Modsat spoleres den lyse chokolades sundhedsværdi af den tilsatte fløde.

»Derfor skal man holde sig til den mørke kvalitetschokolade,« råder Arne Astrup til fpn.dk

Mørk chokolade kan tilmed give fastere bryster.

»Halvdelen af fedtet i chokoladen er stearinsyre, som har en fast konsistens. Det fedt, som vi spiser, indlejres i vores fedtvæv, og hvis vi spiser mørk chokolade i små mængder over længere tid, bliver det hårdt,« forklarer Arne Astrup.

(kilde; ingeninøren.dk)