Naturlig fertilitet

Naturlige frugtbarhed kan betyde mange forskellige ting. På Morsbaby betyder det at komme tilbage til en balance i vores krop, hvor vi fungerer på optimalt således at frugtbarheden bliver sund og naturlig.

Vi er frugtbare væsener til at begynde med men det kræver at vores krop forbliver i dens naturlige balance.

Men med den livsstil vi fører her i den vestlige verden skal der ikke meget til for at en ubalance indtræder og netop kroppens balance er ekstremt vigtig for at opnå optimal fertilitet.

Naturlig fertilitet betyder også at bruge blide metoder, som er billige, naturlige, og skånsomme for kroppen mens den genfinder balancen. Når dette opnås påvirker det ikke alene vores fertilitet, men det også kommer til at påvirke resten af ​​vores liv. Vores generelle sundhed, vores menneskelige relationer, vores job, og hvordan vi behandler os selv, vil alt sammen blive positivt påvirket.

Naturlige frugtbarhed omfatter respekt for os selv gennem sundhed, mildhed og kærlighed. Der er så mange gaver på en rejse som denne, og du vil lære så meget om dig selv.

Du er ikke alene. Tusindvis af kvinder søger efter naturlige og sunde måder at blive gravide på.

Forestil dig … En sund, livlig Baby i dine arme! Tro det eller ej, at bliver gravid og føde en sund baby er muligt, når du ved, hvordan du forbereder din krop. Få den information du behøver for at træffe de rigtige valg for din krop og din familie. Tag det første skridt til at blive mor … nu …

Her er listet hvad du kan gøre for at booste din fertilitet:
Fertilitetsmassage

Kend din cyklus